Düğün günü damadı öldüren yenge konuştu!

Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde düğün sonrası yaşanan silahlı olay, acı bir şekilde sonuçlandı. Turpçu köyünde gerçekleştirilen düğün merasiminin ardından gelin ve damadın uğurlandığı sırada açılan rastgele ateş, 23 yaşındaki damat Ali K.’nın ağır yaralanmasına yol açtı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Şebinkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan talihsiz damat, tüm müdahalelere rağmen sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Yenge gözaltında

Olayla ilgili başlatılan soruşturmada, silahı ateşlediği öne sürülen damadın yengesi F.K. (47) jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelinin evinin bahçesinde yapılan aramada ise 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

“Hiçbir şey hatırlamıyorum”

F.K.’nın ilk ifadesinde, “Olayın şokundayım, hiçbir şey hatırlamıyorum” dediği öğrenildi. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili geniş çaplı soruşturması devam ediyor.

Düğünlerde sık sık yaşanan kontrolsüz silah kullanımının bir kez daha can kaybıyla sonuçlanması, bölgede büyük üzüntü yarattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.