Gökçe Bahadır estetik harikası çıktı!

Bir de estetiksiz halini görün!‘ Ufak tefek dokunuşlar var’ diyen Gökçe Bahadır estetik harikası çıktı!

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, "Estetik yaptırıyor musunuz?" sorusuna şöyle yanıt vermişti: Herkes aynaya baktığında kendini güzel görmek ister. Ufak tefek şeyler bende de var, hiçbir şey yok diyemem. Sonuçta her daim bakımlı ve güzel gözükmek isterim ama doğallığı bozmadan. İşte yıllar içindeki inanılmaz değişimi… Gökçe Bahadır'ın hayatı 'Hayat Bilgisi' dizisiyle tamamen değişmişti. Törpü Yeliz karakterine yıldızı parlayan oyuncu daha sonra Yaprak Dökümü'nün Leyla'sı olarak gönüllere taht kurdu. Gökçe Bahadır, başarılı oyunculuğunun yanında güzelliğiyle de her zaman tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Her geçen yıl görüntüsü de değişen oyuncu kariyerinin ilk yıllarındaki halinden çok farklı.

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır "Estetik yaptırıyor musunuz?" sorusuna şöyle yanıt vermişti: "Herkes aynaya baktığında kendini güzel görmek ister. Ufak tefek şeyler bende de var, hiçbir şey yok diyemem. Sonuçta her daim bakımlı ve güzel gözükmek isterim ama doğallığı bozmadan" demişti. Ama yıllar içindeki değişimini görenler şoke oldu. İşte Gökçe Bahadır'ın estetiksiz hali...

Gökçe Bahadır 1

Gökçe Bahadır
İşte Gökçe Bahadır'ın estetiksiz hali... Gökçe Bahadır ve müzisyen eşi Emir Ersoy, 25 Şubat'ta Alaçatı'da dünyaevine girmişti. Öte yandan; Gökçe Bahadır'ın kariyerinin ilk zamanlarındaki hali sosyal medyada çok konuşuldu. Estetiksiz hali görenleri şoke etti!

Gökçe Bahadır kendisini seksi buluyor mu? - Sayfa 5

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.