Sertab Erener, 2003'te Eurovison Şarkı Yarışması'nda Türkiye'ye birincilik getiren 'Everyway That I Can'i bu yılki yarışmanın ikinci yarı finalinde yeniden seslendirdi.

 21 yıl sonra Eurovision sahnesinde

Türkiye’yi 2003'te Eurovision Şarkı Yarışması'nda birinciliğe taşıyan Sertab Erener, 21 yılın ardından 'Everyway That I Can'i yeniden seslendirdi.

İsveç'in Malmö kentinde düzenlenen yarışmada, yarışmacılar iki yarı finalde performans sergiledi. Dün akşam gerçekleşen ikinci yarı finalde, geçmişte Eurovision Şarkı Yarışması'na katılan kadın şarkıcılar, konuk olarak sahneye çıktı.

Bu özel gecede, Sertab Erener, 'Everyway That I Can' ile salondaki çeşitli ulustan müzikseverleri coşturdu.

KIYAFETİNİ TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTI

Yıllar sonra Eurovision Şarkı Yarışması heyecanı yaşayan Sertab Erener, giyeceği kıyafeti takipçileriyle sosyal medyadan paylaştı. 59 yaşındaki Erener'in tercihi sarı renkli, siyah transparan kol detayları ve korse detayı olan bir elbise oldu.

Sertab Erener'in performansı sosyal medyada gündem oldu. Ebru Gündeş, Instagram hesabından; "21 yıl sonra aynı heyecan, aynı gururla izledik. Ve yine harikaydın" mesajını paylaştı.

İSRAİL FİNALE KALDI

İsrail ile birlikte Letonya, Avusturya, Hollanda, Norveç, Estonya, Ermenistan, İsviçre, Gürcistan ve Yunanistan final bileti alan ükeler oldu.Eurovision'un finali yarın akşam gerçekleşecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.