Gerçek Kahraman Soylu Çıktı!

Özgür Özel’e “kahramanım” diyen Arınç faka bastı

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, yıllar önce FETÖ tutuklusu bir akrabasının babasının cenaze töreninde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le ilgili yaşadığı anıyı, "O benim kahramanım." sözleriyle anlatmıştı.Katıldığı canlı yayında olayla ilgili konuşan Özgür Özel, gerçek kahramanın eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olduğunu ortaya koydu. Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, geçtiğimiz haftalarda katıldığı televizyon programında, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le ilgili yıllar önce yaşadığı anısını anlatmıştı.Arınç, FETÖ tutuklusu bir akrabasının cenaze töreninde akrabasının kelepçesinin çözülmesini için Özel'in çaba gösterdiğini belirterek, "O benim kahramanım. Özgür Özel benim hukukumu korudu. Ben bunu unutmam." ifadelerini kullanmıştı.CHP lideri Özgür Özel, Arınç'ın anlattığı olayla ilgili ilk kez konuştu.Canlı yayında konuşan Özgür Özel, cenaze töreninde telefonla aradığı kişinin o dönemin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olduğunu belirtti.

Özgür Özel şunları söyledi: "O olay aynıyla vaki. Bir tek danışmanım Meriç Bey'e anlatmıştım. Olay öyle oldu. Babasını mezara elleri bağlı olduğu için gömemeyecekti.Aradığım kişi Süleyman Soylu'ydu. Garnizon komutanını aradım, jandarma komutanını ara dedi, ulaşamadım. O gün de yanılmıyorsam Soylu'ydu İçişleri Bakanı. Aradım Bakanı. Anlattım durumu."Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en başarılı İçişleri Bakanlarından olan Süleyman Soylu’nun cenazede yardımcı olduğu ortaya çıkınca, Arınç’a, “CHP’lileri övmeye yer arama, sana yardımcı olan Süleyman bey, gerçek kahraman Soylu’ymuş” eleştirileri yöneltildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.