Külliye’de sıcak saatler! Başkan Erdoğan 5 kişiyi görevden aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 Mart'ta seçim kararı alınacağını seçimlerin 14 Mayıs günü yapılacağını belirtmişti. Altılı masadaki kriz sonrası aday da belirlendi. İYİ Parti ile CHP arasındaki müzakereler sonucunda Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı için mücadele edecek. AK Parti'den seçimler için ilk hamle geldi, beş başkan görevden alındı.

Seçimle ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Altılı masanın sancılı geçen adaylık süreci sonrasında Saadet Partisi genel merkezi önünde yeniden birleşme süreci yaşandı. 14 Mayıs'ta Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı mücadele edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim öncesi dikkat çeken bir hamle geldi. Adalet ve Kalkınma Partisi içerisinde görev yapan beş il başkanları görevden alındı. Hem Marmara, hem Doğu Anadolu hem de İç Anadolu'da yapılan değişikliklerin seçim öncesi alınan önlemlerden biri olduğu belirtildi. Bartın İl Başkanlığına Yaşar Arslan, Kırklareli İl Başkanlığına Yunus Emre Dağtaş, Van İl Başkanlığına Emre Güray, Ağrı İl Başkanlığına Orhan Güngör ve Aksaray İl Başkanlığına ise Hamza Aktürk atandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105