Ünal Karaman milletvekili aday adayı oldu!

Meral Akşener parti rozetini taktı Trabzonspor'un ve Türk futbolunun efsanesi Ünal Karaman siyasete atıldı.Karaman İYİ Parti Konya'dan milletvekili aday adayı oldu.

İYİ Parti'nin bugün yapılan Grup Toplantısında Karaman'a, İYİ Parti Gneel Başkanı Meral Akşener tarafından parti rozeti takıldı. Ünal Karaman, burada yaptığı konuşmada, "Sayın Genel Başkanım, cesurlar hareketinin kıymetli mensupları, hepinizi saygıyla selamlıyorum.
Selçuklu kimliği ile şekillenmiş, Mevlana hoşgörüsünü şiar edinmiş şehrimde, anamın atamın tedrisi ile başlayıp, yüce milletimizin gönlü ile damıttığı birikimimi memleketin hizmetine sunmak için buradayım.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşuna giden süreçte, ateşten çember içerisinde kalmış Anadolu’nun, güven ve huzurla yaşanabilir bir vatan haline kalmasını sağlamak için bu topraklara düşmüş başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere isimli, isimsiz nice kahramanlara borçlu olduğumuz idraki ile buradayım.
Cumhuriyetin 100. Yılında geleceğin büyük ve güçlü Türkiye’sinin inşası hedefine hizmet edebilmek arzusu buradayım.
Kader gayreti aşık anlayışı içerisinde, büyük Türk Milleti ve devletinin muzaffer geleceği inşası, nesillerin yüreğine nakşedeceğimiz medeniyetin ihyasına dair heyecanım için buradayım. Büyük ümitlerle çıktığım bu yolda, bir iz bırakabilmek, Türk milliyetçileri ile yani iyilerle birlikte  yol yürümek için buradayım. Yaradan yolumuza yoldaş olsun." ifadelerine yer verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.