13  EURO’luk Tosun!

Yapma tosunum yemezler… Herkes seni de, beni de iyi bilir.  Yine kaşınıyorsun… Yakında sana sürprizim olacak. Senin yüzün olsa sokağa çıkamazsın. Arsızlığı almışsın ele. Ah Recep abi ah.. Yetmemiş o sözler bu arsıza. Bende ettim, ama anlamadı. Ya da anladı, yutuyor. Garagara yap tosunum, gargara... Ah mobilyacı kardeşim, niye bunun danasını arar da yatağın parasını istersin. Tosunum böyle somut örnekler ver.  Bana böyle gel. Arkasından küfür ettiğin tosunların masasına oturma. Duruşun olsun. Omurgan yoksa, omurga ameliyatı ol. 

Dur daha bitmedi. Almanya’da yolumuzun kesiştiği bu tosun, telefon hattı için benden aldığı 13 EURO’yu hala geri ödemedi.Sen 13 EURO'luk tosunsun. Trabzon’da bir kuruma kestiğim faturanın karşılığını cebine koydu, utanmadı. Bunları yaz. Daha kimlerden nelere aldın neler.  Yazmakla bitmez. İftira atma. Sen kirlisin. Trabzonspor yöneticisinden gelen paraları hangi yakınının hesabına havale ettirdiğini anlat. Ah Emin ah. Seni nasıl dolandırdı. Emin ile niye konuşmadığını anlat. Bana kim mi anlattı? Yanındaki muhbir arkadaşına sor. Belki utanırsın diye yazıyorum. Ama o yüzün sende olmadığını da biliyorum. Aldığın televizyonu söylemiyorum. Adam yarışı kaybedince, hemen sattın. Sor bakalım sahibine son yarattığı algı için ne aldı. Atatürk'ü sevmezsiniz ama üzerinde Atatürk olan parayı çok seversiniz. Sen bunları yapacaksın sonra o küçük beyninle bana kara çalmaya çalışacaksın. Yok öle yağma. Hem benden para alacaksın, hemde bana iftira atacaksın. Nasıl bir ahlak yoksunusun, sen tosun... Senin ne tosun olduğunu arkadaşların benden daha iyi biliyor.

Bak kurumun paralarını yediğin için şikayet edildiğindan bahsetmiyorum. Ah ah.. Aylık 500 TL veriyor diye patronuna ne hakaretler ettin. Ben o 500 TL'yi tosunlara ot diye veriyorum. Hatta aldığı ücreti artırılan bir ağabeyine neler söyledin, arkadan tabi... Algı peşinde koşma. Çık sokağa sor bakalım, sana kaç kişi kefil olur. Başı boş tosun gibi milletin masasında geziniyorsun. Seni paradan ip yapar kapıma bağlarım, tosunum. Şimdi söyle bakalım kim şerefli, kim şerefsiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan 1 yıl önce

Çok ağır sözler.

Avatar
Yenimahalle 12 ay önce

Bende tanıyorum bu arkadaşı, kuzenlerine neler yapmış. Kendisinin olmayan spor gazetesinin hissesini satmıştı.

banner63

banner105