46 yıldır evine yol alamıyor

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesi Korkuthan Mahallesi’nde yaşayan 61 yaşındaki Gülizar Zihni, mahallede evine yol olmayan tek kişinin kendisi olduğunu ileri sürerek 46 yıldır yapılması için mücadele verdiği yolun yapılmasını istedi. Zihni, “Her gün 10 metrelik kayalık yolu yürümek istemiyorum. 46 yıllık eziyet son bulsun.” dedi.

46 YILLIK YOL İSTEĞİNE ÇARE ARIYOR

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesi Korkuthan Mahallesi’nde yaşayan 61 yaşındaki Gülizar Zihni, mahallede evine yol istiyor. Yol isteğinin 46 yıldır sürdüğünü ancak bir türlü gerçekleşemediğini ifade eden Gülizar Zihni, “Yol istiyorum. Çok mu bir şey istiyorum. 46 yıl önce bu köye gelin geldim ama bir yolum yok. Köyde yolu olmayan tek ben kaldım. Kan kusuyorum. Artık yaşlandım eskiden çıkabiliyordum ancak şimdi ayağım gitmiyor. Bana akrabalarım yer vermediği için evime yol alamıyoruz. CİMER’e yazdık, şikâyetçi olduk ama bir türlü evime yol alamadım. 2020 yılında hangi eve yol gelmiyor? Biz sefalet çekiyoruz. Torunum okula rahatça gidemiyor. Sefalet yaşıyoruz. Yaşlı insanlarız, torunlarım ufak. Bu zulme son verecek devletimizden yardım istiyorum.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.