nefsi müdafaaya tahliye

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Yıldızlı Mahallesi TOKİ Küme Evlerinde 2 Ekim 2017 tarihinde sabah saat 05.00 sıralarında eşinden dayak yiyen imam nikahlı Tülay Ö., kaçarak çocuklarının odasına girdi. Annelerinin çığlıkları üzerine uyanan Ferdi ve Furkan B., emlinde bıçak bulanan babaları ile tartışmaya başladı. Bu sırada Ferdi B. ile babası arasında boğuşma çıktı. Çıkan boğuşmada bıçak Dursun B.’nin kalbine saplandı. Ferdi B. ve kardeşi Furkan B. babasını evde tedavi etmeye çalıştı. Bütün müdahaleler rağmen baba hayatını kaybetti.

BİRİNE DAVA İKİSİNE TAKİPSİZLİK

Cinayetin ardından başlatılan soruşturma çerçevesinde Furkan B. ve Tülay Ö. hakkında takipsizlik kararı verilirken, Ferdi B. hakkında adam öldürmek iddiasıyla dava açıldı. Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün ilk kez hakim karşısına çıkan Ferdi B., olay sabahı evde yaşananları anlattı. Babasının bıçakla annesine saldırdığını belirten Ferdi B., araya girdiği için babasının kendisine saldırdığını ve boğuşma sonucunda bıçağın babasının kalbine sağlandığını söyledi.  Sanık vekili Ali Sürmen ise olayda kastın olmadığını belirterek, sanık babasını tedavi etmeye çalıştığı ifade etti.

NEFSİ MÜDAFAAYA TAHLİYE ÇIKTI

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi, sanık ve tanıkları dinledikten sonra kararını açıkladı. Mahkeme, cinayetin nefesi müdafaa sonucu işlendiğine karar vererek, sanığın tahliyesine hükmetti. Bu arada duruşma öncesinde maktulün kardeşleri,  imam nikahlı eş T.Ö.’yü dövdü. Polisin müdahale ettiği olayda taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu.

Anahtar Kelimeler:
Nefsi Müdafaaya Tahliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.