Trabzon tek yürek olacak!

Trabzonspor başkan adayı Ahmet Ağaoğlu, 9 Nisan’dan itibaren hem sıkıntılara çözüm arayacaklarını hem de sportif açıdan her zaman yarışın içinde olacak bir ekip kurmak için seferberlik ilan edeceklerini söyledi. Galatasaray maçına atıfta bulunan Ağaoğlu, Trabzonspor’un maç kaybedebileceğini ancak o kaybedilen maçın bordo-mavili takıma yakışması gerektiğinin altını çizerken, “Trabzonspor maç kaybettiği zaman insanlar üzülüyorsa futbolcunun üç kat üzülmesi lazım. Böyle bir ruh kulübe hakim olmalı” diye konuştu. Ağaoğlu, 3 yıllık sabır sürecinden geçeceklerini, bu süreçte de hem sıkıntılara çözüm arayacaklarını hem de sportif açıdan yarışın olacaklarını söyledi.

Ağaoğlu, yönetim kurulu listesine son şeklini verdiklerini de belirtirken, “Trabzonspor için görev yapmak onurdur. Bu doğrultuda birçok insan katsı sağlama noktasında hazır bekliyor” dedi. Ağaoğlu, camiaya karşı samimi ve net olacaklarının da altını çizerken, “Paylaşımcı ve katılımcı olacağız. Bu noktada çok kararlıyım. Tek karar vericinin hayır değil, zarar getireceğine inanıyorum” dedi. Zor zamanda taşın altına ellerini soktuklarını da belirten Ağaoğlu, “Çıktığımız bu yolda camiamızın desteğini güçlü bir şekilde arkamızda hissedeceğiz. Camiamız Trabzonspor için tek yürek olduğunda da sorunları çözme yolunda daha güçlü olacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Trabzon Tek Yürek Olacak!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.