Trabzon’da cezaevinde sular neden akmıyor!

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde bulunan cezaevinde suların kesik olduğu ve arızanın kısa sürede giderileceği kaydedildi.Kesinti nedeniyle mahkumların içme suyuna ulaşmakta güçlük çektiği, kişisel temizlik ve bakımlarını yapmakta zorlandıkları kaydedildi.

Su kesintisinin cezaevi genelinde hayatı olumsuz etkilediği, mahkumların da duş ve hijyen bakımından sıkıntı çektikleri ileri sürüldü.

Yetkililerden alınan bilgiye göre ise cezaevinde su kesintisinin iki gün içerisinde giderileceği kaydedildi. Arızanın cezaevine su sağlayan pompalardan birinden kaynaklandığı, ancak aralıklarla cezaevine su verildiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.