Abdullah Avcı, Onuachu'nun son durumunu açıkladı!

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda adını finale yazdırdı.. 

Karşılaşmanın ardından konuşan Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, “Oyunun başında planladığımız oyun vardı. Bu bazen planlarsın, oyuncu cevap verir, bazen verse de karşılığını alamazsın. 
İlk maça göre 1 - 0 avantajlı olsa da başından sonuna kadar kazanmayı istedik. Baskı yönlendirmeyi yanlış yaptık, yapamadık.Yapamayınca rakip düzgün ayaklı oyunculardan kurulu ve planları var. 
Bir şey ürettik mi, üretemedik. Devre arası baktığımda bu baskının tekrar nasıl olacağını hatırlattık. Bunu da gösterdik. 
İkinci yarının başındaki bu doğru yönlendirmeli baskı, Bardhi ve Onuachu ile başlayan ikinci topu alan ve ilk dakikalarda resmini ortaya çıkarmaya başladık. 
Oyunun bütününe sadık kaldılar. Buna devam ettiler. Oyunun her anını doğru oynamak gerekiyor, bazen karşılığını alırsın, alamazsın. 
Oyundaki disipline devam ettiler. 
Harika bir 2. Yarı bence. Bazen oyunda yeterli oluyoruz, bazen olamıyoruz. Bu senenin resmi böyle ne zayıkki.. 
Sezon başından bu yana inişli çıkışların olduğu, Karadeniz’in dalgası gibi oldu ki bir çok takım bunu yaşadı. Bizde yaşıyoruz. Bunu yaparken yarışıyoruz. 
Türkiye kupası finalindeyiz, ligde de 3. Konumdayız. Ulaşılabillir hedeflere koşuyoruz. 
Önümüzdeki sene itibariyle çok net iyi çalışmalarımız var. Daha baskılı, vazgeçmeyen Trabzonspor olacak. 
Elimizde 3 ve 4. ‘Lük hedefi için hafta sonu oynayacağımızı İstanbulspor maçı var. Kafamızı İstanbul maçına çevireceğiz. 
Finalin de keyfini çıkarmak istiyoruz. 
Allah Rahmet Eylesin Ahmet Suat Özyazıcı bütün kupaları almış. Benim de 3. finalim olacak. Bütün kupaları almış teknik direktör olarak tarihe geçerim. 
9 kez kupayı almış Trabzonspor bunu tekrar müzesine götürmek isteyecektir. 
Karagümrük iyi bir takım. Onlara da bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum” dedi. 

ONUACHU’NUN SAKATLIĞI… 

Onuachu ile ilgili de konuşan Avcı, “Onuachu ile ilgili, İlk yarıdaki oyunumuzun biraz kitlenmesinin sebebi onun topu tutamasıydı. Kitlenme, önemli bir şeyi.. Doktorundan aldığım, “Çok önemli bir şey olmadığını düşünüyorum” dedi. Onun dışında hafta sonuna kadar hazır olur diye düşünüyoruz. Umut iyi bir performans sergiledi. 
umut 2 sene evvelin gol kralı. Trabzonspor’da oynamak başka. Hedefi başka olna takımlarda oynamak başka. Buranın büyüklüğü baskısı kolay değil. 
Kendisini kanıtlamış ve gol kralıdır. Bugün de bize katkı sağladı. İyi bir profesyonel” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.