Abdullah Avcı Gaziantep FK maçı öncesi konuştu

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 15.haftasında Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. Avcı, "Gerçekçi olmak gerekirse hedefi Avrupa kupalarına gidebilmek ve Türkiye Kupası olarak koymalıyız." dedi.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 15.haftasında Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek.Mücadele öncesi Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

İŞTE AVCI'NIN SÖZLERİ:

"Rakibimiz, değişik formasyonları deneyen bir hoca. Bunların hepsini analizde gösterdik ve çalıştık, buna hazırlıklıyız. Herkes kazanmak istiyor. Umarım, çalıştıklarımızı karşılığını alırız. 6 lig maçına çıktık Trabzonspor'da. Geçen hafta kaybettik, umarım o maçın telafisi olur."

"Trabzonspor kazanmaya odaklı bir oyun oynar. İyi hazırlandık. Kafamızdaki plan doğru gibi gözüküyor. Bundan sonra oyuncuların ayağına bakacak. Umarım karşılığını alırız."

"Ligin ilk iki sırası ayrılmış durumda. Gerçekçi olmak gerekirse hedefi Avrupa kupalarına gidebilmek ve Türkiye Kupası olarak koymalıyız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.