Bir puan iyidir ama

 “Futbolcularımla yaptığımız konuşmada Kardemir Karabükspor maçının kolay geçmeyeceğini, çok mücadele etmemiz ve iyi konsantre olmamız gerektiğini söyledik. Maçın önemini ve ciddiyetini belirttik. Maçta ortaya koyduğumuz mücadeleden memnunum. Oyunu ise kopuk kopuk oynadık. Bu maçın böyle geçeceği belliydi. Özellikle ikinci devrede daha iyi işler yapabilir ve maçı çevirebilirdik. Bazı beklentilerimizi alamayınca maalesef berabere kaldık. Deplasmanda alınan bir puan iyidir ama bizim hedefimiz üç puandı. Kazanmak yukarıya yaklaşmamız açısından önemliydi.

Şu ana kadar gördüğümüz eksiklikleri devre arasında daha iyi bir noktaya getireceğiz. Oyuncularımdan genel olarak memnunum ancak bazı futbolcularımızdan beklentilerimizin karşılığını alamadığımız için de üzgünüm. Onları da inşallah devre arasında daha iyi bir noktaya getireceğiz”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105