JAPON KALE MAÇ OLDU

Ahmet Çakar, Trabzonspor - Fenerbahçe maçını yorumladı...

Trabzonspor’un 13.haftasında konuk ettiği Fenerbahçe karşısında sergilediği üstün futbola Ahmet Çakar’dan dikkat çeken bir yorum geldi. Çakar, sosyal medya hesabı üzerinden ‘Trabzon stadındaki Japon kale maçını niye lig tv yayınlıyor’ ifadelerine yer verdi. 

'Penaltıyı Rodallega’ya değil, Sosa’ya attırırdım'

Ahmet Çakar, "Harun Tekin, şu ana kadar yüzde elliye yakın penaltıyı kurtarmış. Rodallega’da 5 penaltının 3’ünü kaçırmış. Ben olsam penaltıyı Rodallega’ya değil, Sosa’ya attırırdım. Sosa, böyle vuruşlarda daha teknik bir adam. Abdülkadir ilk yarıda çok iyi işler yaptı ve sol ayağıyla şaşırttı. Trabzonspor, ortalarını ön direğe yapıyor. Defansın kuvvetli noktası yerine arka direğe yapabilirler. Trabzonspor’un sol tarafı iyi işler yapamıyor ve Fenerbahçe gelen topları rahat uzaklaştırıyor. Trabzonspor deniyor ve iyi mücadele ediyor. Fenerbahçe ise hiçbir şey yapamadı. Fenerbahçeli futbolcular koşuyor ancak nereye koştuklarını bilmiyor. Trabzonspor, oyunun hakimi ve iyi oynuyor. Penaltı net penaltı, sarı kart doğru. Devreye VAR’da girdi ve sağlama aldılar. Artık hakemler ders alıyor. Şimdi VAR’da izledi ve sorunu çözdüler. Tabii iyi oynamak maçı kazanmak demek değil. Bir gol geldiği zaman diğer takımın morali de çöker. Yusuf Yazıcı’nın vücudu dolmuş, fiziği güçlenmiş. Eskisi gibi yere düşmüyor. İyi şutlar kullanıyor. Bu şutların düzgün olması için oyuncunun diri olması lazım. Yusuf Yazıcı’da artı yönde bir gelişme var. Abdülkadir de iyi oynuyor. Sosa’nın biraz daha sahneye çıkması lazım. Kaliteli bir oyuncu. Diğer oyuncular iyi mücadele ediyor ama Sosa farklı bir oyuncu. Bu kadronun arasında farklı işler yapması lazım. Golü attıkları zaman Fenerbahçe daha öne çıkacak. Trabzonspor’a iyi orta atacak pozisyonlar geliyor ama iyi orta atamıyorlar. Abdülkadir bugün inanılmaz oynadı. Takımı resmen idare etti. Lucescu adam arıyor, işte Trabzonspor’da Abdülkadir...Trabzonspor bugün bir takımdı. Burak ve Onur’u attın. Ne oldu, takım oldun. Trabzonspor seyircisi yenilse de takımını oynarken görmek ister. Gelecek maç tribün yine dolacak. Trabzonspor, tarihi bir hezimeti kaçırdı" dedi..Çakar’ın bu sözleri bordo mavili taraftarlar tarafından büyük beğeni topladı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.