Trabzonspor'dan geri dönüş

Trabzonspor Basketbol Takımı, EBBL Final Grubu'ndaki ikinci maçında Ünsped ile karşılaştı ve sahadan 58-50 galip ayrılarak ikinci galibiyetini elde etti. Bordo mavililer, bu galibiyetle Final Grubu'nda 2'de 2 yapmış oldu.

Maça iyi başlayamayan Trabzonspor, ilk periyodu 7-14 geride kapattı ve devreye 23-30'luk skorla geride girdi. Üçüncü periyotta da 37-41 geride olan Trabzonspor, son periyotta gösterdiği etkileyici performansla maçı kazandı.

Bu galibiyetle birlikte Trabzonspor, Bossan galibiyetinin ardından Ünsped'i de mağlup ederek Final Grubu'nda iddiasını sürdürdü. Trabzonspor, Final Grubu'nu ilk iki sırada bitirmesi halinde 2. Lig'e yükselme hakkı kazanacak.

Trabzonspor'un EBBL Final Grubu'ndaki üçüncü maçı, 12 Haziran Çarşamba günü saat 13.00'te Göcekspor ile Bursa Tofaş Spor Salonu'nda oynanacak.

Trabzonspor'un EBBL Final Grubu Maç Programı:

  • 12.06.2024 Çarşamba, 13:00: Trabzonspor – Göcekspor (Bursa Tofaş Spor Salonu)

  • 14.06.2024 Cuma, 15:30: Abb Egospor - Trabzonspor (Bursa Tofaş Spor Salonu)

  • 15.06.2024 Cumartesi, 13:00: Trabzonspor – Tusaşspor (Bursa Tofaş Spor Salonu)

Trabzonspor, bu karşılaşmalardan da galibiyetle ayrılarak 2. Lig'e yükselme hedefine ulaşmayı amaçlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.