Trabzonspor Konya semalarında! İşte Abdullah Avcı'nın 11'i

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak. Mücadele öncesi bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı ilk 11'ini büyük ölçüde belirledi.

Trabzonspor, Süper Lig'in 31. haftasında bugün deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak. Ligde 30. hafta sonunda 49 puanla takipçisi Beşiktaş'ın 3 puan önünde 3. sırada yer alan bordo-mavililer, Konya'da kazanarak hem bu iddiasını sürdürmek hem de en son sahasında aldığı Fenerbahçe mağlubiyetini unutmak istiyor. 33 puanla 16'ncı sırada yer alan Konyaspor ise sahasında galip gelerek hem küme hattından kurtulmak, hem de 3 haftalık yenilmezlik serisini sürdürmeyi hedefliyor.

SAVUNMA ALARMI

Fotomaç'ta yer alan habere göre Karadeniz devi, bu sezon savunma performansıyla hayal kırıklığı yaşadı. 30 maçın 21'inde kalesini kapayamayan Karadeniz devi, ilk gol yediği maçlardan sadece birini kazanabildi. Dış sahada geri düştüğü 6 maçta galibiyet alamadı. İç sahada ise 1-0 öne geçtiği maçlarda en fazla mağlubiyeti alan takımlardan biri oldu.

İŞTE TÜMOSAN KONYASPOR - TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ:

Konyaspor: Slowik, Uğurcan, Guilherme, Habede, Ahmet, Soner, Cicaldau, Ndao, N'Zonzi, Cikalleshi, Moreno

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, U. Güneş, Bardhi, Visca, Trezeguet, Pepe

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.