Trabzonspor tek aday ile kongreye gidiyor!

Trabzonspor'un 25-26 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu öncesi başkan adayı Ertuğrul Doğan'ın listesi bugün saat 16.00'da Divan Başkanlık Kurulu'na teslim edildi.

Trabzonspor'da başkanlığa aday olan Ertuğrul Doğan'ın listesinde yer alan ilk isimler Zeyyat Kafkas, Sami Karaman, KemalErtürk, Ali Haydar Gedikli, Coşkun Öztürk oldu.

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, ''Trabzonspor yönetim kurulunun almış olduu olağanüstü kongre kararı gereği, tüzüğümüzün hükmü gereği, bugün başkanlığa aday olacakların saat 18:00’a kadar mürcaat etmesi gerekiyor. İlk müracaat yönetim kurulunda şu anda görevde olan Ertuğrul Doğan Başkanın, aday listesini Divan’a sunmak üzere arkadalar teşrif ettiler. Trabzonspor daima sıkıntılı dönemden güçlü çıkmasını bilmiştir. İnşallah bu kongre, adaylıklar camiamız için hayırlı olur. Trabzonspor’un bu zor döneminde adaylık gibi bir taşın altına ellerini koydukları için teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.