Uğurcan Çakır ayrılıyor mu? Milli kaleciyi isteyen takımlar belli oldu

Trendyol Süper Lig'de dün deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup eden Trabzonspor sezonu galibiyetle tamamladı. Bu sezon taraftarını hayal kırıklığına uğratan bordo-mavili takım, teknik direktör Fatih Tekke ile şimdiden yeni sezon için kadro yapılanmasına başladı. Fırtına'nın kaptanı kaleci Uğurcan Çakır'ın ise kalıp kalmayacağı merak ediliyor. 

Trabzonspor, Süper Lig'de 2024-25 sezonunu, deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek 51 puanla 7'nci sırada tamamladı.

Sezona şampiyonluk ve Avrupa hedefiyle başlayan bordo mavililer, beklentilerin altında kalırken, bu sezon son 10 yılın en kötü deplasman performansını da ortaya koydu.

Karadeniz ekibi, Fatih Tekke ile çıktığı 11 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti.

GÖZLER UĞURCAN ÇAKIR'DA

Trabzonspor'da bu sezon gösterdiği performansla yine dikkat çeken kaptan Uğurcan Çakır'ın takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyor.

YÖNETİMDEN UĞURCAN ÇAKIR İÇİN ZAM KARARI

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın 'Yurt içinde başka bir kulübe asla satmayacağız' dediği Uğurcan Çakır ile yakın zamanda yeni bir sözleşme imzalanacak.Bordo-mavili yönetim, kaptanın yıllık ücretine zam yapma kararı aldı ve 2 milyon Euro seviyesinin üstüne çekmeye hazırlanıyor.

TALİPLERİ ARTIYOR

Sözleşmesi 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan kaleci Uğurcan Çakır'ın talipleri artmaya devam ediyor.

AVRUPA'DAN 3 TAKIM TALİP OLDU

Uğurcan Çakır'ın performansı sonras Avrupa takımlarının da ilgisi var.Fransız L'Equipe'in haberine göre; Burnley (İngiltere), Monaco (Fransa) ve PSV'nin (Hollanda) Uğurcan Çakır'ı transfer listesine aldığı belirtildi.

UĞURCAN'A TEKLİF YAPILMASI BEKLENİYOR

Milli kaleci harekete geçme kararı alan 3 takım da yaz döneminde Trabzonspor'a resmi teklif yapabileceği ifade edildi.Başkan Ertuğrul Doğan, Avrupa'dan talipleri olan Uğurcan'a Türkiye dışından teklif gelmesi halinde söz verdiklerini ve kolaylık sağlayacaklarını ifade etmişti.Uğurcan Çakır, bu sezon ligde 32 maçta 41 gol yedi. Deneyimli kaleci 13 maçta ise kalesini gole kapatmayı başardı.

29 yaşındaki Uğurcan Çakır'ın piyasa değeri 8 milyon euro.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.