ünal

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı. Hayatını adalet üzerine kurduğunu belirten Karaman, “Ünal hoca bu oyuncuyu istiyor, istemiyor gibi ifadeler bölünmüşlük olarak algılanabilir. Bu haberlerin yapılmasını gerçekçi bulmuyorum. Altyapıdan arkadaşlarla rapor istedim. Bu rapor ve Özkan hocanın raporu ile kamp kadrosu oluşturduk. Gençlerle 2 kez toplantı yaptık. Götürdüklerim değerli buradakiler değersiz böyle bir algıyı istemem. Oyuncuları tanıma fırsatı bulacağım. Hocalarımızın görüşleri önemli olmuştur. Ayrı gayrı söz konusu olamaz” dedi.

YÜREKLİ OYUNCULAR BANA GEREKLİ

'Trabzonspor üzerinden gündem oluşturmaya çalışanlarla karşı karşıya olduklarını ileri süren Ünal Karaman, Aytaç ve Ramil’e kulüp bulmaları noktasında izin verdiklerini söyledi. Karaman daha sonra şunları söyledi: “Kim bizimle mücadele edecek, acı çekecekse onlarla devam edeceğiz. Mevcut kadrodaki oyuncular, ‘Ben buranın parçasıyım ve başladığım işi yarım bırakmam’ diyerek yüreğini ortaya koyacak insanlarda devam edeceğim. Yüreği burada olmayanlarla şampiyonda olunacaksa nazını çekmeyeceğim. 18 yaşındaki oyuncu kalkıp menajerle benim karşıma çıkmayacak”.

TAKIMDA SAHİPLENME RUHU İSTEDİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, sahada birlik beraberlik istedi. Karaman, “Benim genç oyuncularıma tekme atıldığında, benim stoperim çıkıp, ‘HÖT’ diyerek, onu sahiplenecek, öyle lider olacak. Korkuya mahal olmayacak. Güzel futbol oynayan hücum disiplini yerine getiren iki yönlü oynayabilen takım bütünlüğünü esas almış futbolcularla bir olacağız.” Karaman Da Silva şehri görüp kararını bildireceğini söyledi. Geldi gitti, olmadı. Bunlara takılmamak gerekir. Kimsenin süründüreceği bir kulüp değiliz. Trabzonspor'un ciddiyetini menajerler ve spor kamuoyu anlayacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.