Ağzına sağlık Sayın Bakan

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu sefer de çocuklarını uyuşturucuya kurban veren anaların sesi oldu. Bizim sözde özgürlükçü kafalar (!) Bakan Soylu’nun sözlerine tepki gösterdiler. Tepki gösterenlerin arasında gazetecisi de vardı, siyasetçisi de. Niyetleri kötü ya, mecazi anlamda kullanılan kırın bacaklarını sözü üzerine yine yaptılar yapacaklarını. 13-14 yaşında uyuşturucuya alıştırılan çocukları düşünmeden…

Bir dakika durup düşünelim...

Uyuşturucunun Asya’dan Avrupa’ya geçiş güzergâhlarından biri olan Türkiye’de bir mücadele başlatıldı ve Narkotik Daire Başkanlığı kuruldu. Operasyonlara hız verildi, tarihin en büyük uyuşturucu kuryeleri, tacirleri yakalandı. Açık denizlerde uyuşturucu madde taşıyan gemilere müdahale edildi. Tonlarca kokain ve eroin ele geçirildi.

Tüm dünyanın izlediği bu operasyonları bir kenara bırakıp okul önlerinde sokak aralarında uyuşturucu satan torbacılara da değinelim. Bu tacirler, 14-15 yaşlarındaki çocukları zehirledi. Özellikle büyük şehirlerde çocuklarını uyuşturucuya kurban veren anaların sayıları her geçen gün artıyor. Çocuklarını kaybeden anaların gözündeki yaşı görmeden Bakan Soylu’nun sözlerini dillerine dolayanlar yine ihanet içerisindeler… Ne yani, 3-5 çapulcu bizim çocuklarımızı zehirlesin, Bakan da “İyi yapıyorsunuz!” mu desin? Ne istiyorsunuz?

Bakıyorum eleştirenlerin tamamı çocuklarını özel okullarda okutuyorlar. Asgari ücretin 7-8 katı maaş alıyorlar. Yani kendilerini üst tabakadan görüp özgürlükten dem vuruyorlar. Halkın çocuklarının yaşadıkları mahalleleri dahi bilmiyorlar… Şimdi sormak istiyorum: Sabah okula gönderdiğiniz çocuğunuza, okul önünde biri uyuşturucu satsa, çocuğunuz da bu uyuşturucunun kurbanı olsa, bu tacirlerin bacaklarını kırmakla mı yetinirdiniz?

Çocuklarımızı zehirleyenlere bu şekilde sert çıkan Sayın Bakan eminim sizden teşekkür beklemiyordur ama benim beklediğim bir şey var: Uyuşturucu mafyası için hak aramayın. Susun, Allah aşkına susun, konuşmayın. PKK’nın elindeki uyuşturucu tarlalarının imha görüntülerini ne çabuk unuttunuz. Bırakın köstek olmayı, bu sözlerin etrafında toplanın, toplanın ki gençliğe sahip çıkın.

Son sözümü ise uyuşturucuyla mücadele eden narkotikle mücadele teşkilatının başındaki değerli insana söylemek istiyorum: Biliyorum ki onun da iki çocuğu var.  Çocuklarımızın geleceği için hukuk kuralları çerçevesinde ne yapması gerekiyorsa onu yapacaktır, yapıyordur da. Çünkü ülkesini seven halk, Bakan Soylu’ya verdiği desteği ona ve onun çalışma arkadaşlarını da vermektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105