BEŞİKTAŞ'I YENERİZ

Unutulmaz isim Hami Mandıralı'dan Trabzonspor'a dair çarpıcı analiz

"Konya maçın ikinci yarısındaki istek, mücadele ve kazanma arzusu sonucu getirdi" diyen Mandıralı, Trabzon'un böyle oynadığı sürece geleceğinin aydınlık olduğunu belirtti. Mandıralı, mücadeleci bir takımın ve Sosa’nın yönlendirmesiyle Trabzonspor’un üçüncü derbi zaferini alabileceğini söyledi. Trabzonspor'un unutulmaz golcüsü ve eski Teknik Direktörlerinden Hami Mandıralı’dan bordo-mavi tespitler… Mandıralı, TRT Trabzon Radyosu’nda Serkan Eyüboğlu’nun hazırladığı, Özgül Kömürcü’nün sunduğu ve spor müdürümüz Rahman Turan’ın da yorumcu olarak katıldığı Köşe Bucak Karadeniz Programı’nda bordo-mavili takımın son durumu için değerlendirmelerde bulundu. Mandıralı, özellikle Konyaspor maçının ikinci yarısının Trabzonspor'un geleceğine ışık olması açısından önemli olduğunu ifade ederek, "Bu maçtaki yürek olduğu sürece Trabzonspor istediği sonuçlara ulaşır ve hedefine doğru sağlam adımlar ile yürür" dedi.

İşte Hami Mandıralı'nın açıklamaları

"Öncelikle mutluyuz. Trabzonspor’un son haftalarda kazanmasından dolayı. Kazandıkça futbolcular da güven ve moral kazanıyor. Trabzonspor Konyaspor maçında ilk yarı etkili bir futbol oynamadı. İkinci yarı Abdülkadir sazı eline alıp, takım arkadaşlarını da harekete geçirince Trabzonspor gerçek kimliğine bürünerek arzu edilen futbolu oynadı ve sonucu aldı. Bu skor gelecek için de umut vadeden bir durum. İnşallah Trabzonspor ikinci yarılar gibi bundan sonra da oynar. "Trabzonspor’a yakışan da böyle futbol oynamak ve savaşmaktır. Futbol böyle bir şey. Mücadele etmeyince, yüreğinizi ortaya koymayınca olmuyor. Konya maçının ikinci yarısında yüreklerini ortaya koydular ve sahadan istediğini alarak ayrıldı. Bu sonuçla da zirve yarışına ortak oldu. Bundan sonra aynı şekilde devam ederse Trabzonspor'un üst sıralarda sonuna kadar mücadele eder."

"Şimdi önümüzde Beşiktaş maçı var. Eğer bu maçta Trabzonspor'un moral motivasyonu ile çıkar sahaya yine yüreğini koyarsa istediği sonucu alır. Tabi ki bu maçta alınacak galibiyet sadece puan olarak değil, üç derbi kazanan Trabzonspor'un bundan sonraki haftalara bakışını da değiştirecektir. Bunun için ben derbiden umutluyum. Yeter ki sahada Konya maçının ikinci yarısındaki yürek olsun."

“Derbi karşılaşması öncesinde Trabzonspor, Beşiktaş’a nazaran daha da moralli konumda. Bu maçta, takımın dinamik ve sonuca etki edecek oyuncuları gününde olursa sonuç bizim lehimize olur. Ayrıca böyle maçlarda da “Atan ile tutan çok önemlidir” denilir. Galatasaray ve Fenerbahçe’yi yenen Trabzonspor, Beşiktaş’ı da yenebilir.”

“Yaşanan kadro dışı olayının ardından kalecimiz maşallah çok iyi gidiyor, Savunmada yeni forma giymeye başlayan Hüseyin çok iyi durumda, Abdülkadir de iyi bir yükseliş yakaladı, Yusuf inişli-çıkışlı ama o da kabuğundan çıkmaya başladı. Bir de takımın en büyük dinamiği Sosa… Arjantinli oyuncu gününde olmalı ve arkadaşlarını yönetip, yönlendirdiğinde Trabzonspor, İstanbul’dan istediğini alarak döner.günebakıs

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.