İNTİHAR ETTİ

Trabzon'un Düzköy İlçesi Çayırbağı Mahallesinde 14 yaşındaki Fatma B. adlı genç kız, boş bir evde tavana asılı bulundu. Tatilini geçirmek üzere Muğla’dan Trabzon’a geldiği öğrenilen Fatma B.aniden ortadan kayboldu. Yapılan tüm aramalar sonucundan ortaokul öğrencisi Fatma B. boş bir evin tavınana iple asılı olarak bulundu. İntihar eden Fatma B.’nin ipini kesen yakınları jandarmaya ihbarda bulundu. Yapılan incelemenin ardından Fatma B.’nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı’na kaldırıldı.

İntiharın ardından yapılan araştırma sonucunda Fatma B.'nin, 2016 yılında, Muğla'nın Bodrum ilçesindeki bir ilkokulda öğrenim görürken, 6 arkadaşıyla birlikte, öğretmenleri M.G. tarafından tacizine uğradıklarını iddiası üzerine dava açılmış. Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan yargılama sonucunda, Fatma B.'ye yönelik taciz suçlamasından beraat eden M.G.'nin, diğer çocuklara yönelik davranışları için ise 18 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı. Öğretmeninin, kendisine yönelik taciz suçlamasından beraat etmesinden sonra, Fatma B.'nin psikolojik destek almaya başladığı ileri sürüldü. Bu arada Fatma B.’nin cenazesinin, Tonya ilçesinde toprağa verileceği bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonTonyaBodrum
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.