SEVGİLİSİNE İZLETTİ

Giresun'un Şebinkarahisar İlçesinde kendi silahı ile intihar eden uzman çavuş Ufuk Kaşıkçı'nın, ölüm anını kız arkadaşına izlettiği ortaya çıktı. Silahı ile kafasına ateş ederek intihar eden Uzman Çavuş Kaşıkçı'nın, ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Kaşıkçı'nın İntihar ettiği anı, görüntülü olarak görüşme yaptığı kız arkadaşının izlettiği belirlendi.

 JANDARMA KOMUTANLIĞINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Giresun Jandarma Komutanlığının yaptığı yazılı açıklamada, "Şebinkarahisar Jandarma Asayiş Komutanlığı emrinde görevli Jandarma Uzman Çavuş Ufuk Kaşıkçı arkadaşlarıyla kurban kesmeyi müteakip, kıyafet değiştirmek maksadıyla evine geçtiği esnada kendine ait tabanca ile başına bir el ateş etmek suretiyle intihar girişiminde bulunmuştur. Personel Şebinkarahisar Devlet Hastanesi'ne sevk edilmiştir. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Giresun Devlet Hastanesi'ne sevk edilmiştir. Burada da yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir" denildi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.