43 TERÖRİST ETKİSİZ HALA GETİRİLDİ

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, son bir haftada 27 teröristin öldürüldüğü, 6 teröristin yakalandı ve 10 terörist ise güvenlik güçlerine teslim olduğu açıklandı.

Terör örgütlerine yardım, yataklık yaptığı ve örgütlerle irtibatlı olduğu iddiasıyla 285 kişi yakalandı. Uyuşturucu ve kaçakçılık suçlarıyla ilgili 2 bin 903, genel asayiş ve trafik uygulamalarında ise 2 bin 355 kişi gözaltına alındı. Güvenlik birimlerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda bir drone, 13'ü ağır ve uzun namlulu olmak üzere 16 silah, patlayıcı yapımında kullanılan 470 kilo malzeme, 9 el bombası ile çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Teröristlerce kullanıldığı belirlenen 9 sığınak ise imha edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.