Bardak silah sayıldı

TRABZON’DA kavgada kullanılan bardak silah sayıldı. Trabzon E Tipi Ceza ve Tutukevi’nin kalmakta olan Ergin K. ile Onur Ö. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Engin K., masanın üzerindeki bardağı alarak, Onur Ö.’nün başına vurdu. İnfaz koruma memurları kavgayla müdahale etti. Onur Ö.’yü yaralayan Engin K., “Ben vurmasaydım, bardakla o bana vuracaktı. Ben hızlı davrandım” diye kendini savundu.  Savcı, silahla kasten yaralama suçundan Engin K.’nın 1.5 yıldan 4.5 yıla kadar hapsini istendi. Engin K. asliye ceza mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.  
Trabzon’da cezaevinde çıkan kavgada kullanılan bardak, soruşturmayı yürüten savcı tarafından silah sayıldı. Bardağı kullanan şüphelinin 1.5 yıldan 4.5 yıla kadar hapsi istendi. 
AYNI KOĞUŞTA KALIYORLARDI...
Trabzon E Tipi Ceza ve Tutukevi’nde hükümlü olarak kalmakta olan Ergin K. ile Onur Ö. arasında sebebi belirlenemeyen bir nedenden ötürü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Engin K., koğuştaki masanın üzerinde duran bardağı alarak, Onur Ö.’nün başına vurdu. Çıkan kavgaya kısa sürede infaz koruma memurları müdahale etti. Koğuştan çıkarılarak revire kaldırılan Onur Ö.’yü yaralayan Engin K., hakkında soruşturma başlatıldı. 
4.5 YILA KADAR HAPİS İSTENDİ
Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesi alınan Engin K., “Ben vurmasaydım, bardakla o bana vuracaktı. Ben hızlı davrandım” diye kendini savundu. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, hakaret suçundan ötürü 1 yıl 15 ay hapis cezası alan hükümlü Engin K. ile kaçak mermi satın alma, yaralama, uyuşturucu ticareti yapma ve hırsızlık suçlarından 22 yıl 2 ay 59 gün hükümlü olan 31 yaşındaki Onur Ö. hakkındaki soruşturmayı tamamladı. Savcı, kasten yaralama suçundan Engin K.’nın bir yıldan üç yıla kadar hapsini istedi. Savcı, suçun silahla işlendiği gerekçesiyle cezanın yarı oranında artırılmasını talep ederek hazırladığı iddianameyi asliye ceza mahkemesine gönderdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105