Başkan Gümrükçüoğlu, AK Parti Ortahisar ilçe yönetimi ağırladı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’nin de hazır bulunduğu ziyarette değerlendirmelerde bulunan Gümrükçüoğlu, dünyadaki mazlumların Türkiye’den beklentisine dikkat çekti.

Altunbaş yönetimine görevlerinde başarılar dilen Gümrükçüoğlu, “Kimsesizlerin kimsesi olan Sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman sahip çıktığı bütün mazlumların büyük bir beklentisi ile Türkiye’deki siyasi hareketi şehrimizde yürütenler sizlersiniz. Bakıyoruz Filistin bizi bekliyor, Bosna Hersek öyle beklemiş, Çeçenistan öyle beklemiş, Katar sıkışmış öyle beklemiş, dünyada Müslüman olmayan mazlum ülkelerde öyle bekliyor. Yani omuzlarınızda büyük bir yük var. Çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum” diye konuştu.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi partisinin kongre süreci üzerine değerlendirmelerde bulunurken Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş yeni seçilen yönetim ve çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 2019’un seçim yılı olduğuna dikkat çeken Altunbaş, çalışmalarını arttırarak sürdürdüklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105