Gece yarısı van'a nakil

KAN VE DOKU ÖRNEKLERİ ALINDI

Hava harekatında etkisiz hale getirilen 5 terörist, kimlik tespit için Adli Tıp Kurumu Trabzon Grup Başkanlığı’na getirilmesine karar verildi. Erzincan’dan Adli Tıp Kurumu Trabzon Grup Başkanlığı’na gönderilen teröristlerden bazılarının yüzlerinin fotoğrafları çekilerek emniyet müdürlüğündeki sistem üzerinden kimlik tespiti yapılmaya çalışıldı. Adlı Tıp Kurumu, teröristlerden otopsi ve DNA için kan ve doku örnekleri aldı. Bu arada 5 olarak Trabzon’a gönderilen teröristlerin sayısının 6 olduğu belirlendi.

TRABZON’DAN GÖNDERİLDİLER

Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu’nun talimatı üzerine 6 teröristin cesedi, gece yarısı özel bir minibüsle Adli Tıp Kurumu Trabzon Grup Başkanlığı’ndan Van’a gitmek üzere yola çıkarıldı. Kimlikleri belirlenemeyen teröristler, Van’ın Çatak İlçesi’nde PKK terör örgütüne ait mezarlığa gömüldü. Bu arada teröristlerin olası bir yakının çıkması halinde DNA karşılaştırılması yapılması için kan örneklerinin saklandığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.