HAKEMİN BURNUNU ISIRDI 4 YIL 2 AY YEDİ

ÜZERİNE ÇIKTI BURNUNU ISIRDI

Trabzon'da 2. Amatör Kümede Mulakaspor- Gölçayırspor arasında oynanan futbol müsabakasında bir ilk yaşandı. Müsabakanın orta hakemi 32. dakikasında rakip oyuncuya ser girdiği için Malakasporlu Ömer K.'ya ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gösterdi. Buna sinirlenen Ömer K., önce hakemi itti, ardından da burnunu ısırdı. Maçı tatil eden ve kanlar içerisinde kalan hakem futbolcudan şikayetçi oldu.

DURUŞMADA KENDİ SAVUNDU

Şikayet üzerine soruşturma başlatıldı ve tarafların ifadesi alındı. Soruşturmayı tamamlayan Cumhuriyet Savcısı Aytaç Arslan, futbolcu Ömer K. hakkında kamu görevlisini yaraladığı için yargılanmasına karar vererek, hazırladığı iddianameyi mahkeme gönderdi. Trabzon 3. Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanan Ömer K., "O anki kızgınlıkla ne yaptığımı hatırlamıyorum. Bu herkesin başına gelebilecek bir durumdur" dedi.

BURUNDA T ŞEKLİNDE İZ KALMIŞ

Burnu ısırılan maçın orta hakemi Furkan Aksuoğlu ise dün şikayetini tekrarladı. Kırmızı kart gösterdiği Ömer K.'nın alnını alnına dayadığı belirten Aksuoğlu, "Burnumu ısırdı. Şikayetçiyim" diye konuştu. Şikayetçi hakemin kürsüye yaklaşmasını isteyen hakim, burunda T şeklinde kalıcı iz olduğu tespitini kayıtlara geçirdi.

HAKİM İLK CELSEDE KARAR VERDİ

Yaşanan olayın görgü tanıklarını dinleyen mahkeme başkanı ilk celsede karar verdi. Mahkeme, sanığı eyleminden ötürü 5 yıl hapse mahkum etti. Mahkeme başkanı, sanığın mahkemedeki saygılı davranışı nedeniyle cezayı 4 yıl 2 ay hapse indirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.