İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, muhtarlarla buluşuyor

Trabzon'da bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'un Batı ilçelerinin muhtarlarıyla buluşacak. Akçaabat'ta yapılacak olan Batı ilçeleri muhtarları toplantısı, saat 10.30'da başlayacak. İçişleri Bakanı Soylu, Düzköy, Akçaabat, Çarşıbaşı, Vakfıkebir, Beşikdüzü, Tonya ve Şalpazarı ilçelerinin 242 muhtarıyla bir araya gelecek ve istişareler yapacak.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon’a gelerek Akçaabat, Vakfıkebir, Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Düzköy, Tonya ve Şalpazarı ilçelerinin muhtarlar toplantısına katıldı. Akçaabat’ta bir restoranda düzenlenen toplantıya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Salih Cora, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Vali vekili Necmettin Yalınalp, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Şen, ilçe belediye başkanları, ilçe kaymakamları, partililer ve 242 muhtar katıldı.

BUGÜN SİZİ DİNLEMEYE GELDİK

Bakan Soylu konuşmasının başında Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un eşinin cenazesi nedeni ile şehir dışında olduğunu bu neden ile toplantıya katılamadığını belirtti. Vali Yücel Yavuz'un toplantıya katılım gösteren vatandaşlara selam ve muhabbetlerinin olduğunu kaydeden  Soylu Vali Yavuz'a başsağlığı diledi. Açıklamalarını sürdüren Soylu, “Bizim panlamlarımızı daha iyi yapabilmek için, belediye başkanlarımız, kaymakamlarımız aynı zamanda buradaki müdürlerimizle bir araya gelerek sizi dinlemek istedik. sonrasında da yapabileceklerimiz konusunda adım atmak istedik. Aynı zamanda eksikler ve aksaklıkları öğrenmek istedik. Öncelikler neler olmalı planlamalarda. Bunun için bu toplantıyı düzenledik. Tüm arkadaşlarımız buradalar. Yapıpta tamamlamamız gereken işler var. Eksik tuttuğumuz meseleler var. Bunları karşılıklı konuşalım, değerlendirelim. Her birimizi kendi sorumluluk alanımız üzerindekileri yapalım. Ben ve milletvekillerimiz belediye başkanlarım emrinizdeyiz. Sizin için buradayız. Bu fırsatı bulmak, yakalamak kıymetli. Önelikle muhtarlarımızdan söz almak isteyenler varsa dinleyelim. Bizim yaptıklarımız, yapacaklarımızı defalarca dinleyip görüyorsunuz. Bugün dinlemeye ve en güzel imkan neyse bunu yapmaya ihtiyacımız var” dedi. Bakan Soylu’nun konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105