KARŞI ŞERİDE GEÇTİ

Trabzon’da karşı şeride geçen otomobil, otoıbüsle çarptı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, otobüste çok sayıda kişi yaralandı. 

Trabzon’un Akçaabat İlçesinde Akçakale Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında Trabzon'dan Giresun istikametine gitmekte olan özel otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesisonucu karşı şeride geçti. Takla atan otomobil,  Giresun'dan Trabzon istikametine sehir halinde olan otobüse çarptı. Kaza sonrası yoldan çıkan otobüs  yol kenarında park halinde bulunan yabancı plakalı bir araça çarptı. Kazada otomobil sürücüsü olduğu öğrenilen Abbas Okumuş hayatını kaybetti. Kazada otobüsteki yolcuların da yaralandığı belirtildi.  Kazayı gören vatandaşlar hemen ilk yardım ve güvenlik güçlerine haber verirken bir yandan da yaralılara müdahale etti. Kazada hafif yaralanan yolcular ambulansla çevredeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. 


 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonKazaOtobüs
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.