KDK'YA HAKARET ETTİLER

Cephanelik binasının yapısıyla ilgili tartışmalara katılan MÜSİAD iş adamından yana tavır koydu.MÜSİAD Trabzon Şubesi tarafından tarihi binade düzenlediği basın toplantısına katılan gazeteciler ile birlikte toplantı sonunda ucube bina önünde poz verildi. 

HİÇBİR DÖNEMDE ORTALIKTA YOKTU

Cephanelik’te yapılanın turizme kazandırmak ve tarihe sahip çıkmak olduğunu görüşünde bulunan MÜSİAD Trabzon Şubesi Başkanı Ali Kaan, "Burada arkadaşım güzel bir eseri muhafaza etmiştir” dedi.MÜSİAD Trabzon Yöneticilerinden Celil Hekimoğlu ise, Burada yapılan en ufak yanlış yoktur. Burası bir harabeydi ve arkadaşım, eski MÜSİAD Başkanımız Ahmet Sarı buraya sahip çıkmıştır. Turizme ve kente bu tarihi yapıyı kazandırmıştırdedi. Hiçbir dönemde ortada görünmeyen Ali Kaan7ın bu toplantıyı ucube binanın önünde yapması ilginç karşılandı. 

HEM KDK'YA HEM GAZETECİYE HAKARET

Gazetecilerinde Kamu Denetleme Kurulu’nun raporunu hatırlatmasına Hekimoğlu,Bence düzgün bir yapı olmuştur. Tarihine uygun olmuştur. İmar Barışı’ndan da onay alıp ruhsatını almıştır. Kamu Denetleme Kurulu her şikayete bir rapor yazmaktadır. Buraya yaptığı şeyin içi boşturdiye konuştu. Hekimoğlu’nun bir gazetecinin kırmızı pantolonunun rengini örnek göstererek, bakın içi boş sözü toplantıda soğuk bir hava esmesine neden olmuştur. İnternet medyası çalışan gazeteci ise bu sözler karşısında sessiz kalmıştır.Bu arada toplantıya katılan Trabzon Gazeteciler Cemişeti ve TSYD Trabzon Şube Başanı toplantıya katılarak ucebe binanın önünde fotoğraf çektirmesi birçok gazeteci tarafından tepkiyle karşılandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.