KÖR OLACAKTI

Gurbetçi, tatil için geldiği memleketinde az kalsın gözünden oluyordu

İstanbul’da yaşayan 43 yaşındaki gurbetçi Selman Keleş’in yaz tatili için geldiği memleketi Of’ta başına akıl almaz bir kaza geldi. Ağaçtan düşen Keleş’in gözüne, 4 santim boyutunda odun parçası saplandı. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Keleş, acildeki ilk müdahalesinin ardından önce Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine, oradan da Yıldızlı Medicalpark Hastanesine sevk edildi. 
DENGESİ KAYBETTİ AĞAÇTAN DÜŞTÜ 
Yaz tatilini geçirmek üzere memleketi Trabzon’un Of ilçesine gelen Keleş, fındık bahçesini dolaşırken kontrol etmek için ağaca çıktı. Ağaçtayken dengesini kaybeden ve hızla çalılıkların üzerine düşen Keleş’in gözüne 4 cm boyutunda odun parçası girdi. Yakınları tarafından gözüne saplanan odun parçasıyla birlikte hastaneye kaldırılan Keleş, Yıldızlı Medicalpark Hastanesinde gerçekleşen operasyonla son anda gözünü kaybetmekten kurtuldu. 
DOKTORLARA TEŞEKKÜR ETTİ 
Gözünü kaybetmekten kıl payı kurtulan gurbetçi Selman Keleş, doktorlara teşekkür etti. Keleş, “Normalde İstanbul’da yaşıyorum. Yaz tatili için memleketim Trabzon’a geldim. Bahçede dolaşırken ağaca çıkıp fındıklar olmuş mu diye kontrol etmek istedim. Bir anda dengemi kaybedince hızlı bir şekilde yüzüstü yere düştüm. Yerdeki çalılıklar içerisinde bulunan odun parçası gözümün kemiğine saplandı. Sinirlere çok yakın bir noktaydı. Az kalsın gözümden olacaktım, verilmiş sadakam varmış. Gerçekten başıma gelen kazayı ucuz atlattım. Benimle ilgilenen ve ameliyatımı gerçekleştiren doktorlarıma çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.