Mal varlığınızı açıklayın

DÜRÜST ve güvenilirliği üst düzeye çıkarmak adına tüm AK Parti yöneticilerinden ve belediye başkanlarından hassasiyet bekleyen vatandaşlar “Kamuoyunda var olan spekülasyonları engellemek için gelin hep birlikte döviz ve altınlarınızı bozdurun. Sonrada mal varlığınızı açıklayın.” dedi. CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlara dövizlerini ve altınlarını bozdurma çağrısı yaparken, bu çağrıya AK Partili yöneticilerin sesiz kalması vatandaşı öfkelendiriyor. Dürüst ve güvenilirliği üst düzeye çıkarmak adına günebakış gazetesi olarak tüm AK Parti yöneticilerine çağrıda bulunuyoruz. “Kamuoyunda var olan spekülasyonları engellemek için gelin hep birlikte döviz ve altınlarınızı bozdurun. Sonrada mal varlığınızı açıklayın.”
HELAL OLSUN RİZE BAŞKANI KASAP’A
Vatandaşa döviz ve altınlarınızı bozduran çağrısı yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu davetine ilk olarak AK Parti yöneticilerinin katılması bekleniyor.  Dövizini ve altını bozduran vatandaşlar, AK Parti yöneticilerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu çağrısı karşısında sus pus olmasına bir anlam veremediğini söylüyor. Vatandaşlar, “Bunların hiç mi altını dövizi yok?” diye sitem ediyor. Bilindiği üzere Erdoğan’ın çağrısına ilk Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap uymuştu. Kasap, eşiyle birlikte Rize’de kuyumcuya giderek tüm altınlarını bozdurmuştu. Kasap’ın bu örnek davranışı diğer belediye başkanları ve yöneticilerden de bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.