Öğrenciler ölümden döndü

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde okul öğrencilerini taşıyan minibüs Kireçhane kavşağında tıra arkadan çarptı. Camları kırılan minibüsteki öğrenciler korku dolu anlar yaşadı. Olay yerine gelen trafik ekipleri tarafından güvenli bir şekilde araçtan indirilen öğrencilerden sora araçlar olay yerinden kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre Akçaabat ilçesi Kireçhane mevkisinde E.Ç. isimli servis şoförü  Ö.B. isimli sürücünün kullandığı tıra arkadan çarptı. Okula gitmekte olan öğrenciler araç içerisinde mahsur kaldı. Şans eseri ölen yada yaralanan kimsenin olmadığı kazada çocukların korkusu gözlerinden okunuyordu.

Öğrenciler olay yerine gelen trafik ekipleri tarafından güvenli bir şekilde araçtan indirilirek başka bir araca aktarılırken, her iki sürücüyle ilgili işlem yapıldı. Araçlar daha sonra bulundukları yerden alınırken trafik normal akışına döndü.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonKazaAkçaabat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105