PÖH POLİSİ KAZAYI UCUZ ATLATTI

Dernekpazarı Çaykara yolunda meydana gelen trafik kazasında Çaykaralı Özel Harekat Baş Komiseri Adil Alamanoğlu ile eşi kaza geçirdi. Yolun kaygan olması nedeniyle gerçekleşen kazada Adil Alamanoğlu yara almazken, eşinin ise kaburgalarının kırık olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre Dernekpazarı’ndan Çaykara İstikametinde gitmekte olan Özel Harekat Baş Komiseri Adil Alamanoğlu yönetimindeki otomobil, Alamanoğlu’nun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dere yatağına düşmek üzereyken son anda duvara çarparak durdu. Yolun çiseli ve kaygan olmasından dolayı gerçekleşen kazada Baş Komiser Alamanoğlu yara almazken eşinin kaburgalarında kırık olduğu tespit edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Of Devlet Hastanesine getirilen kazazedeler daha sonra Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavi altına alındılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.