Polis abisinin eşi polis çıktı

gazete61.net / Özel Haber

Trabzon’da emniyet imamının eşi, terör örgütünün gizli haberleşme sistemini kullandığı gerekçesiyle tutuklandı. 

BYLOCK KULLANDIĞI BELİRLENDİ

Trabzon’da FETÖ/PDY üyelerine yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon’da emniyet imamı olduğu iddiasıyla tutuklanan Dr. Ekrem Ç.’nin eşi Reyhan Ç., örgütün haberleşme sistemi ByLock kullanıcısı olduğu belirlendi. Yapılan tespitin ardından Reyhan Ç. gözaltına alındı. Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde görevli olduğu belirlenen Reyhan Ç. ifadesi alındıktan sonra savcılığa çıkarıldı. Savcı tarafından sorgulanan Reyhan Ç. sevk edildiği nöbetçi hakim tarafından cezaevine gönderildi. Bu arada Ekrem Ç.’nin yargılamasının sürdüğü öğrenildi. 

TEK TEK İSİMLERİ BELİRLENİYOR 

Trabzon’da ByLock kullanan terör örgütü üyelerinin isimleri tek tek belirlenmeye devam ediyor. Bu arada Trabzon’da önceki gün bir doktor ve bir öğretmen FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklandı.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonFETÖBylockPolis
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.