Serbest Bırakılan Sürücü İçin İmza Kampanyası Başlattılar

gazete61.net / Özel Haber

SERBEST BIRAKILAN SÜRÜCÜ İÇİN 
İMZA KAMPANYASI BAŞLATTILAR

Trabzon’un Yomra İlçesinde 4 Temmuz 2017 tarihinde meydana gelen ve 4 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasının ardından tutuksuz yargılanmasına karara verilen B. H.’nin tutuklanması için imza kampanyası başlatıldı. Sağlık durumunun cezaevinde kalmaya müsait olmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldığı ortaya çıkan B.H.’nin tutuklanarak cezaevine gönderilmesi için change.org adlı sitede “Adalet istiyoruz, trafik canavarı cezasız kalmasın” başlığı altında başlatılan imza kampanyasına destek çığ gibi artarak büyüyor. 

DESTEK İSTEDİ

Kazada hayatını kaybedenlerin yakını olan ve imza kampanyası başlatan Emine Gürsoy, “Bir imzada siz atın duyulsun, birilerinin kulağına gitsin artık bizimde içimiz soğusun” ifadelerini kullandı. İmza kampanyasına ilk iki saate 489 kişi destek verdi. Bu arada kampanyada imzaların ulaştırılacağı kurumlar, “Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Adalet Bakanlığı, Hakimler ve Savcılar Kurulu” olduğu belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aynur Altuntaş 7 yıl önce

Trafik kuralları esnek uygulandığı sürece çoook cana kıyılır.çok yavru yetim öksüz kalır.yaşanılır bir dünya için.

Avatar
Aynur Yıldız 7 yıl önce

Yaşanılır bir dünya için.bu kadar ağır bir suç cezasız kalamaz.kalırsa trafik canavarları dahada cesaretle can almaya yavrularımızı öksüz yetim bırakmaya devam eder.

Avatar
Aynur Altuntaş 7 yıl önce

Suçlular cezasını bulsun.giden geri gelmez ama yaslı ailesi ve yavrucakları eşi biraz olsun rahatlar.suçlular korundukça daha çoook çocuk yetim ve öksüz kalır.insanlarda bıkkınlık olur toplumda güven azalır.