Şimdi de Hatice'ye görev verdiler

ÜLKEDE HUZUR İSTEMİYORLAR
Terör örgütleri dış güçlerin desteğini alarak ülkeye huzur gelmesinin önüne geçmek için bin bir türlü oyunun peşinde koşturuyor. Ülkeyi yangın yerine çevirmek isteyen terör örgütlerinden biri olan DHKP/C'nin kanser hastası bir kadın teröristi kullanarak yeni bir eylem arayışına girdiği belirlendi.  Güvenlik güçlerinin büyük darbe vurduğu terör örgütleri arasında yer alan DHKP/C terör örgütünün eylem gerçekleştirmesi için Hatice Y. adlı teröristi görevlendirdiği tespit edildi. 
RAPOR İSTİHBARATTAN GELDİ 
DHKP/C terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar çerçevesinde Yunanistan’da bulunan örgütün silahlı propaganda birlikleri (SPB) içerisinde silahlı eylem eğitimi aldığı tespit edilen kanser hastası Hatice Y.’nin ülkeye giriş arayışı içerisinde olduğu rapor edildi. Teröristin saçını uzatarak, farklı renge boyatarak kendini kamufle edeceği bilgisi tüm illerle paylaşıldı. Uzun süredir ülkede bulunmayan Hatice Y.’nin fotoğrafları kritik birimlere dağıtıldı. Özellikle sınır kapılarında tedbir alınması ve olası eylemler için kritik noktalardaki güvenlik duvarlarının güçlendirilmesi istendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.