Taş ocağında  can verdi...

Trabzon’un Araklı nufüsuna kayıtlı Hüseyin Karabıyık (23), Denizli’de özel bir firmaya ait taş ocağında yaşanan feci kazada can verdi. Hüseyin Karabıyık’ın amcası ve dedesinin de yine Denizli’de taş ocağında meydana gelen kazada hayatını kaybettiği öğrenildi. TRABZON'UN Araklı ilçesinden olan Hüseyin Karabıyık (23) çalışmak için gittiği Denizli’de, özel bir firmaya ait taş ocağında hayatını kaybetti. Damper kapağı açılmayan kamyonun taş kırma makinesinin kabinine devrildiği ve bu sırada kabinde bulunan Karabıyık’ın, feci şekilde can verdiği öğrenildi. Hüseyin Karabıyık’ın amcası ve dedesinin de yine Denizli’de taş ocağında meydana gelen kazada hayatını kaybettiği öğrenildi.

Araklı ilçesi Taştepe Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan 23 yaşındaki Hüseyin Karabıyık geçimini sağlamak için Denizli’de özel bir firmaya ait taş ocağındaki taş kırma makinesinin kumanda kabininde çalışmaya başladı. Karabıyık, önceki gün meydana gelen feci kazada can verdi.

Edinilen bilgilere göre, taş kırma ünitesine taş boşaltmakta olan kamyonun damper kapağı açılmadı. Yükü ağır basan kamyon olduğu gibi Karabıyık’ın içinde bulunduğu kumanda kabininin üzerine devrildi. Karabıyık olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti.

KADERLERİ AYNI OLDU

Hüseyin Karabıyık’ın amcası ve dedesinin de yine Denizli’de taş ocağında meydana gelen kazada hayatını kaybettiği öğrenildi. Adli Tip Kurumuna kaldırılan genç işçinin cenazesi, burada yapılan otopsinin ardından Trabzon'a gönderildi. Genç yaşta hayatını kaybeden Karabıyık’ın bugün Taştepe Mahallesinde ikindi namazına müteakip defnedilmesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.