Tedavisi Bitti Yakalama Çıktı

Trabzon’un Yomra İlçesi’nde karşı şeride geçerek 4 kişinin ölümüne 7 kişinin yaralanmasına neden olan sürücü B.H. hakkında yakalama kararı çıktı. 
SAVCI, YAKALAMA İSTEDİ 
Trabzon’un Yomra İlçesi’nde 3 Temmuz tarihinde meydana gelen trafik kazasının ardından vücudunda kırıklar olduğu için tedavi edilmek üzere serbest bırakılan B.H. tedavisi sona erdi. Tedavisi sona eren H.B. hakkında yakalama kararı çıkaran savcı, olayla ilgili iddianameyi hazırladığı öğrenildi. B.H.’nin ağır ceza mahkemesinde ölüme sebebiyet vermek suçundan yargılanacağı ileri sürüldü. 
ÖĞRETMENİN EŞİ İTİRAZ ETTİ
Kazada ölen öğretmen Nihal Bülbüloğlu’nun eşi Yahya Bülbüloğlu, kazanın ardından B.H. adlı sürücünün serbest bırakılmasına itirazda bulundu. Bu arada sürücünün tutuklanması için sosyal medya üzerinden imza kampanyası başlatılmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.