THY TRABZON’A  ÖZEL TARİFE UYGULUYOR!

Türk Hava Yolları’nın Trabzon ile birlikte Elazığ, Gaziantep, Hatay, Samsun, Sivas, Kayseri, Şanlıurfa ve Malatya gibi illerin aynı uçuş süresinde ulaşabildiği İstanbul’a uyguladığı bilet fiyatları Trabzon’a 150 lira farkla satılıyor.

Trabzon’da yıllardır süren yüksek uçak bileti adaletsizliği Trabzon halkını ve Trabzon’a gelmek isteyen gurbetçileri çileden çıkartıyor. Ordu-Giresun Havalimanı’na uçak seferinin az olmasına rağmen yine de fiyatların düşmediği Trabzon’a birçok Arap ülkesinden de seferler olmasına rağmen fiyatta herhangi bir değişiklik yaşanmadı. Vatandaşların sıklıkla farklı platformlarda tepki gösterdikleri fahiş uçak fiyatlarında en çok kullanılan hat olan İstanbul’un fiyatları da diğer illere göre büyük oranda farklılık gösteriyor. İstanbul’a Trabzon ile aynı uçuş mesafesinde bulunan iller olan Elazığ, Gaziantep, Hatay, Samsun, Sivas, Kayseri, Şanlıurfa ve Malatya’dan yapılan uçuşlardaki ücretlerdeki düşüklük ise dikkat çekiyor. Bu illerin tamamında en düşük fiyat bileti Türk Hava Yollarında 200-210 lira bandında değişirken, Trabzon ile İstanbul arasındaki en düşük uçak fiyatı ise 350 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.