THY’den Trabzon’a özel fiyatlandırma

Türk Hava Yollarının (THY) Trabzon’a özel muamelesi sürüyor. Aynı tarih ve aynı saatlerde Trabzon’dan İstanbul’a bilet fiyatı 310 lirayken, aynı mesafede uçuşun gerçekleştiği Ordu-Giresun (ORGİ) Havalimanından ise İstanbul bileti yalnızca 160 lira olması dikkat çekiyor. Tüm hava yollarıyla birlikte Trabzon’a uyguladıkları yüksek bilet fiyatlarıyla dikkat çeken THY, 15 Ağustos tarihindeki Trabzon- İstanbul arası saadet 06.00’daki uçuşu için 340 lira bilet ücreti istiyor. Buna karşın Ordu-Giresun Havalimanından İstanbul’a uçmak için bilet yalnızca 160 lira bilet ücreti talep eden THY’nin Trabzon’a has fiyatlandırma politikası devam ediyor. Trabzon’a kesilen bilet Ordu-Giresun Havalimanına kesilenin neredeyse üç katı olması ise dikkat çekiyor.

ORDU-GİRESUN OTOBÜS ÜCRETİ 30 TL

Türk Hava Yollarının Trabzon’a özel fiyatlandırma politikası sürerken, vatandaşlarda İstanbul başta olmak üzere Ordu-Giresun Havalimanına yoğun ilgi gösteriyor. 30 TL vererek şehirlerarası otobüslerle birlikte Ordu-Giresun Havalimanına giden vatandaşlar, 160 lira olan Ordu-Giresun ile İstanbul arasındaki uçak biletiyle birlikte otobüse verdikleri 30 liraya sadece 190 liraya İstanbul’a uçabiliyorlar. Bunu yapan vatandaşlar 120 lira kara geçiyor.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonIstanbulGiresunThy
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.