Trabzonspor derken Malatya'ya...

Transfer döneminde stoper arayışında olan Trabzonspor'da Marsilya'nın Doria'nın da ismi anılmıştı. Bu iddia sonrası bir gelişme yaşanmazken Brezilyalı savunmacının Yeni Malatyaspor'a transfer olduğu öne sürüldü. İddialara göre; Yeni Malatyaspor, Marsilya'nın Brezilyalı stoperi Doria ile sezon sonuna kadar kiralık anlaşması sağladı. Devre arası transfer döneminde sürpriz bir anlaşmaya varan Yeni Malatyaspor, Marsilya'dan Doria'yı kiralıyor. Oyuncu ve kulübüyle sezon sonuna kadar el sıkışan Süper Lig ekibi, yakın zamanda transferi resmiyete kavuşturacak.

ADI GALATASARAY VE TRABZONSPOR İLE ANILDI

Yeni Malatyaspor'un kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlandığı Doria, ara transferde Trabzonspor ile anılıyordu. Trabzonspor'un listesinin ilk sırasında yer alan Doria özellikle hava toplarındaki hakimiyeti ile tanınıyor. Geçmişte adı Galatasaray ile anılan 23 yaşındaki Brezilyalı stoper Yeni Malatyaspor'u tercih etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.