YAVUZ YILMAZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yılmaz Ailesi için çok zor gün... Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, bu sabah, oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenazesini Gayrettepe'deki özel hastaneden aldı. Yılmaz, oğlunun tabutuna omuz vererek cenaze aracına taşıdı. Berna Yılmaz'ın ise camide beklerken küçük oğlu Hasan Yılmaz'a sarılarak gözyaşları döktüğü görüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu, MHP lideri Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, eski başbakanlardan Tansu Çiller ve Ahmet Davutoğlu, siyasiler, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Hürriyet Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı, Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Mehmet Ali Yalçındağ, Hüsamettin Özkan, Aydın Ayaydın, Taylan Bilgel, Necati Kurmel, iş ve spor dünyası, sevenleri cenazede Yılmaz Ailesi'ni yalnız bırakmadı. İmam, namaz öncesi konuşmasının bir bölümünde,Cahit Sıtkı Tarancı'ya ait "35 yaş" şiirinden dizeler okudu. Yavuz Yılmaz'ın naaşı, kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Kanlıca mezarlığına götürüldü.

Oğlunun naaşına omuz vererek cenaze aracına taşıyan Mesut Yılmaz'ın yanında kardeşi Turgut Yılmaz, Eski Şişli Belediyesi Başkanı Mustafa Sarıgül ve iş adamı Abdurrahim Albayrak da yer aldı. Cenaze aracına yüklenen Yavuz Yılmaz'ın naaşı Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'ne getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.