Yıldırım köy köy geziyor

AK Parti Yomra Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Volkan Yıldırım, “Çok büyük bir ilçenin yönetimine talip olduk. Bu çok onur verici bir durum.” dedi.

Yıldırım, “Vatandaşlarımıza bunu yapabilecek bilgi, birikim ve tecrübeye sahip olduğumuzu anlatmaya çalışıyoruz. Çok geniş bir ekiple çalışmalar yapıyoruz. Hedefler koyuyoruz. Bunları vatandaşımıza anlatıyoruz. Herkes projelerimizi soruyor. Zaten gelen taleplerle öngördüğümüz projelerimiz örtüşüyor. Nasipse aday olduktan sonra hep birlikte projelerimizi açıklayacağız. Vatandaşlarımız bu konuda rahat olsunlar. Biz Türkiye’de birçok belediyede zaten önemli projeleri yaptık ve hayata geçirdik. Görev bize verilirse hepsini konuşacağız, açıklayacağız.” şeklinde konuştu.

Bu zamana kadar merkez dâhil birçok köyü gezdiklerini söyleyen AK Parti Yomra Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Volkan Yıldırım, şöyle devam etti: “Üç gün Kaşüstü’nde çalıştık. Pazar esnafını gezdik. Çay ocaklarında buluştuk. Geniş katılımlı toplantılar gerçekleştirdik. Yaklaşık 5700 kişi ile tokalaştık, sarıldık. Herkese kendimiz anlattık. Hedeflerimizi anlattık. Yomra’mızı her alanda parmakla gösterilecek bir ilçe yapmak istediğimizi söyledik. Bu zamana kadar yapılan güzel çalışmaların üzerine biz de önemli dokunuşlar yapmak istiyoruz diyoruz. En yaşlısı ile de konuşuyoruz, en küçüğü ile de. Engelli vatandaşlarımızla özellikle uzun sohbetler gerçekleştiriyoruz.

Yomra’mızı, Yomralılarla planlamak ve yönetmek istiyoruz. Hakkımızda çok önemli bir kamuoyu oluştu. Gelen geri dönüşler o kadar olumlu ki, bu bizi daha çok çalışmaya itiyor. Tam bu noktada bütün vatandaşlarımıza candan teşekkür ediyoruz. Alan çalışmalarından fırsat buldukça sivil toplum örgütleri ile de buluşuyoruz, toplantılar yapıyoruz. Sadece Yomra’yı değil, bütün Trabzon’u konuşuyoruz. Her defasında üstüne basarak söylüyorum: 2023 hedeflerine yerelden başlayarak genele doğru gitmek suretiyle ulaşılabilir. Duyulan güveni asla sarsmayacağız, bizim için olumlu düşünen vatandaşlarımızın yüzü asla yere düşmeyecek. Bunun sözünü veriyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105