CİNAYETİN ALTINDAN MİRAS KAVGASI ÇIKTI

Kardeş cinayetinin altındaki gerçeğin miras paylaşımı olduğu ortaya çıktı. 
ORMANDA GÖZALTINA ALINDI
Trabzon’un Ortahisar İlçesi Akkaya Mahallesi’nde babasından kalan arazilerden kendisine pay verilmediği gerekçesiyle ağabeyi Hacı Ölmez ile sık sık kavga eden Samiye Ölmez, önceki gün saat 09.30 sıralarında ağabeyi ile karşılaştı. Samiye Yılmaz evinin önünü temizleyen ağabeyi Hacı Ölmez’e küfür ettiği ve saldırdı. İkili tasında kavga çıktı. Kavga sonunda Samiye Ölmez’i öldürdüğü iddia edilen 7 çocuk babası Hacı Ölmez, kaçarak ormanda saklandı. Cinayetin ardından saatlerce ormanlık alan içerisinde saklanan ve ağladığı belirlenen Hacı Ölmez, jandarma sorguya alındı.
SAVCIYA PİŞMANLIĞINI ANLATTI
Sorgunun ardından savcılığa sevk edilen Hacı Ölmez, pişman olduğunu söyledi. 
Kız kardeşiyle komşu olduğunu belirten Hacı Ölmez, “Eşinde ayrılan kız kardeşim, şizofren hastasıdır. Ben ona ev cerdim arsa verdim. Babamdan bana kalan yerlerden de pay istedi. 
Bu nedenle tartışma yaşıyorduk. Verdiğim yerle tatmin olmadı Benden istediği arsalarda hakkı yoktur. Aramızda arazi yüzünden husumet vardır. Olay günü evimin önünde temizlik yaparken, Samiye yanıma orakla geldi ve küfür etmeye başladı. Sonra bana vurdu, boğuşma oldu. Ben kendimi kaybettim. Kendime geldiğimde kanı gördüm ve kaçtım. Samiye’nin kafasına vurup vurmadığımı hatırlamıyorum” dedi.
CİNAYET SUÇUNDAN TUTUKLANDI
Tutulama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Hacı Ölmez, cinayetin ardından yolda gördüğü mahalle muhtarına, “İşini bitirdim” şeklinde söylemde bulunduğu ileri sürüldü. Hacı Ölmez sorguda kendisine ‘muhtara böyle söz sarf ettiniz mi?’ şeklindeki soruya “Hatırlamıyorum” cevabı verdiği öğrenildi. Ot biçme aleti olan orakla kız kardeşinin başına 9-10 darbe  vurarak öldürdüğü iddia edilen Hacı Ölmez, cinayet suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105