NEREDESİN HASAN DEDE?

2017 yılında sıra kadem basan Hasan Kalkan’ın bulunması için yeniden çalışma başlatıldı

Trabzon’da 25 Eylül 2017 yılında sıra kadem basan Hasan Kalkan’ın bulunması için yeniden çalışma başlatıldı. Polisin ve jandarmanın ortak çalışmasına karar verildi. 
KOMŞUSUNUN YEMEĞİNE DOKUNMAMIŞ
Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesi Fener Mahallesi’nde yaşayan Hasan Kalkan’a komsusu yemek getirdi. Yemeği evin önüne bırakan komşusu bir gün sonra yemeğin yerinde olduğunu gördü. Bunun üzerine Hasan Kalkan’ın yakınlarını arayarak durumdan haberdar etti. Aniden ortadan kaybolan 9 çocuk babası Hasan Kalkan’ı için arama çalışması başlatıldı. Jandarma köpeklerle bölgeyi didik didik aradı. Yapılan tüm çalışmalar olumsuz sonuçlandı. 
CEP TELEFON SİNYALİNİ NEREDE VERDİ?
Cep telefonunun evine 300 metre mesafede son kez sinyal verdiği belirlenen Hasan Kalkan’ın ortadan kaybolmasının ardından ifade veren yakınlarının çelişkili beyanlarda bulunduğu ortaya çıktı. İfade verenlerden birinin Hasan Kalkan’ın kayıp olduğu gün 112’yi aradığı ve telefonu kapattığı tespit edildi. İddiaya göre Hasan Kalkan’ın evindeki masa üzerine 4 adet çay bardağı olduğu ve bu bardakların olay günü eve giren bir kadın tarafından yıkandığı ileri sürüldü. 
DOSYA TOZLU RAFDAN TEKRAR İNİYOR
Ailenin talebi üzerine savcı jandarma bölgesinde yaşayan ve 4 yıldır kayıp olan Hasan Kalkan’ı arama çalışmalarına cinayet büro ekiplerinde dahil edilmesini istedi. Jandarma ve polis ekipleri kayıp Hasan Kalkan’ı bulmak için ortak çalışma başlattı. Ekipler ilk olarak alınan ifadelerden yola çıkarak, kimlerin ifadeye çağrılacağını belirlemeye çalışıyor. Dosyayı didik didik eden ekiplerin yeni ifadeler almaya başlayacağı öğrenildi. Babasının bulunmasını isteyen Ali Osman Kalkan yakın akrabalarını suçlayarak,  “Babam evlenmek istiyordu. Bunu fırsat bilenler evlendirme vaadiyle parasına alıp babamı ortadan kaldırdılar. Babamı bana bulsunlar. Ben delil topluyorum. Yapılacak güzel bir soruşturma ile olay aydınlatılabilir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105