O ÇADIRDA SANA KİM GÖREV VERDİ?

Kızılay standına sızdı, gözüne kestirdiği genç kızı tehdit ederek minibüse bindirmek istedi

KIZILAY YELEĞİNİ NEREDEN BULDUN?

Trabzon şehir merkezinde gezintiye çıkan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi A.Y., Kızılay standında önünde üzerinde Kızılay yeleği bulunduğunu iddia ettiği M.K. (24) adlı kiyşi tarafından ‘gel şeklindeki’ el işaretiyle standa davet aldı. Stant önünü giden A.Y. ile konuşan M.K., genç kıza sorular sormaya başladı. A.Y.’den telefon numarası alan M.K.  ‘Akşama sana misafirim’ dedi. Bu söze kızan genç kız, tepki gösterdikten sonra stanttan ayrıldı. Bir süre şehir merkezinde gezen A.Y. evine gitmek üzereyken yeniden M.K. ile karşılaştı. Elinde çiçek bulana M.K. ile A.Y. b.ir süre yolda yürüdü. M.K. bu sırada yanlış anlaşıldığını söyledi.

AĞLADI, DAHA SONRA POLİSE SIĞINDI

M.K., A.Y. ile bir süre yürüdükten sonra Yenicuma minibüsüne binmesini istedi. Genç kızı evine götürmek isteyen M.K., A.Y.’ye kendisiyle gelmesi için ısrarda bulundu. M.K.’nın bindiği araca binen A.Y. araçtan indi. Bir başka araca binmek istedi. Gözyaşları döken A.Y., bir süre olay yerine yakın bir yerde oturdu ve gözyaşı döktü. Daha sonra polise giderek şikayetçi olan M.K. başından gençleri anlattı.  Gözaltına alınan M.K.’nin hakkındaki suçlamaları reddetti. Evli olduğunu belirten M.K., “Ben eşimi alıp geleyim dedim. Evime gel demedim” diye kendini savundu. M.K. hakkında cinsel taciz, cebir tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve tehdit suçlarından dava açıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105