O zabıtadan iyi haber

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Hıdırnebi Yaylasındaki şehitlikte, yere düşen Türk bayrağını direğe asmaya çalıştıkları sırada bitişikteki yüksek gerilim hattı akımına kapılarak ağır yaralanan ve kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan zabıta memuru İzzet Tutkun’un hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. İzzet Tutkun’un oğlu İbrahim Tutkun, babasının tedavisinin yoğun bakım ünitesinde davam ettiğini ve hayati tehlikeyi atlatarak durumun iyi olduğunu söyledi. Aynı kazada zabıta memuru Rüstem Çabuk ise hayatını kaybetmişti.

“HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI”

İbrahim Tutkun, babasının durumuna ilişkin, “Babamın hastaneye ilk getirildiğinde beyin kanaması vardı. Çok şükür kanama durduruldu.  Bilinci yerine gelince konuşmaya da başladı. Tedavisi yanık ünitesi yoğun bakımında devam ediyor.  Durumu şu anlık iyi. Hayati tehlikeyi atlattı. Ancak solunumu biraz düşük. Solunumu düşük olduğu için de yaralarını şimdilik ameliyat edemiyorlar, solunumu düzeldiğinde yaralarını ameliyat edecekler. Tamamen iyileşebilmesi için biraz zamana ihtiyacımız var.” açıklamasında bulundu.

İbrahim Tutkun, yaşadıkları bu süreçte yanlarında olan ve arayıp soran herkese teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.